Fotoclub “Capture the moment”

Fotoclub “Capture the moment”

Fotoclub “Capture the moment” is een club met liefhebbers van fotografie. Heb je de basis van het fotograferen onder de knie of ben je al vergevorderd? Dan is de club misschien wat voor jou!

In onze club gaan we dieper in op fotografie. Kijken naar andere bekende en onbekende fotografen, workshops en anderen zaken die je als fotograaf uitdagen en je creatieve brein doen stimuleren.

Maandelijks komt de club bijeen en bespreken we een fotograaf, een stijl of we gaan dieper in op de techniek. De club verlaat ook regelmatig het pand om op verschillende data samen de passie van fotografie aan de tand te voelen. Samen op zoek naar leuke locaties en daar fotograferen. Met elkaar leren we meer en zien we de kijk op fotografie door een andere bril, of beter gezegd, camera. Praten over nieuwe technieken en mogelijkheden en elkaars werken opbouwend beoordelen.

De club blinkt uit in zijn gezelligheid met een hapje en een drankje, kortom ontspannend, samen genieten van de passie van het fotograferen.

Om de kosten te dekken is een vergoeding wenselijk. Voor een bedrag van €135,00 per jaar wordt de club voorzien van een hapje en een drankje om de sfeer zo aangenaam mogelijk te maken. De club zal 10 keer per jaar bijeenkomen en dat is exclusief de uitjes. De club zal bestaan uit een gezelschap van maximaal 15 personen en komen allemaal op een donderdagavond samen.

Maar vol is vol, dus schrijf je in en reserveer je plek.

Elke maand zullen we een foto-uitdaging kiezen van het besproken onderwerp en aan het einde van het seizoen doen we een wedstrijd waarbij je het cursusgeld terug kunt winnen.

Kortom, gezelligheid en het delen van jouw passie.

Voor meer informatie kun je een bericht sturen of via de website van Narrow Fotografie. (www.narrow.nl)

Met fotografische groet,

Lourens

Boekenlegger op de permalink.

Geef een antwoord